Cercar
Plan del site
Redaccion
Se connecter
Dejunars
Dejunar de santat
Dintradas
Ensalada compausada
Ensalada de morrelon blanc
Carns
Adòba de buòu
Ronhons de buòu al vin blanc
Blanqueta de vedèl
Caçolet o mongetada
Buòu amb pastenagas
Garrons d’anhel
Espinacs amb carn de salsissa
Césers amb costelons d’anhèl e salsissas
Farsons
Lombet sichuanenc
Ragost de costelons d’anhèl
Ratatolha amb carn
Ris a la padena
Ronhon de buòu amb vin roge
Tròces de polet a l’ola de pression
Vedèl amb olivas e pastenagas a l’ola de pression
Pizza del Papanon
Buòu, pastenagas e patanas
Peisses
Daurada al forn
Brandada de merluça
Salmon llançanenca
Caçolet amb merluça
Estofadas
Bolgor
Interès de la cosina a l’estofada
Estofada de conilh
Estofada : lentilhas
Quinoà
Estofada de saumoneta
Estofada de pòrc amb patanas
cuèissas de polet o filet
carn de salsissa amb tomatas
Estofada d’ortalissas e carn
Estofada : ris complet
Pastisses empastats
Pastís empastat plat
Pastís empastat de la Mamanon
Pastissons empastats de Chile
Pastís empastat rotlat
Rostit de pòrc empastat rotlat
Sopas
Sopa amb lentilhas
Sopa del Papanon
Sopa de legums
Sopa a l’alh
Sopa de ceba
Velosat de cogorda
Dessèrts
Biscuèches del Papanon
Clafotis lemosin
Còca amb frucha seca e noses
Crèma als rasims secs
Crostada amb dàtils, noses e mel
Fogassa roergata del Papanon
Tarta amb pomas
Iogorts o calhats
3 Còcas
Autres
Elaboracion del levam
Sens carn o peis
Pan complet
Pan de segòl amb noses
Limon confit
Licors
Licor de verbena
Vin adobat
Propòlis
Aisinas
Aisinas